Hoe werken wij

Stucadoorsbedrijf Robert de Kok heeft twee belangrijke uitgangspunten: de eerste is persoonlijk: “gewoon heel goed werk afleveren. Kwaliteit staat op nummer één. ” Maar deze persoonlijke drijfveer kan niet zonder het belangrijkste uitgangspunt: “de wens van de klant bepaalt”.

Daarom begint iedere samenwerking met Robert de Kok met persoonlijk contact. U kunt op diverse manieren met Robert in contact komen: via via, per mail, telefoon of website, maar het werk begint altijd met een persoonlijke afspraak. Daarin luistert Robert naar úw wensen, doet hij een inspectie van de situatie ter plaatse en brengt op grond van deze twee dingen advies aan u uit.

Uit het advies volgt een offerte, schriftelijk of per mail, met daarin de werkomschrijving, de prijsopgave en de algemene voorwaarden. Bovendien bespreekt Robert mondeling met u bijkomende details als het tijdsverloop en eventuele speciale afspraken zoals avond- of nachtwerk. Eenmaal akkoord is de offerteprijs de prijs. Duidelijkheid voor alles!

rdk4Nadat het werk is voltooid wordt de oplevering samen met de klant gedaan. Pas als u helemaal tevreden bent volgt de factuur. En natuurlijk heeft u garantie. Altijd!

Slotenmakersstraat 9 - 2672 GC Naaldwijk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0174-629752 - 06-23757048

JoomSpirit